laupäev, 30. mai 2015

Valel on lühikesed jalad !

   Tere taas !

   Tänane teema on mulle isiklikult üsna teada ja tuntud teema, nimelt Valetamine ! Kuna olen korduvalt langenud sõprade/tuttavate ja üleüldse inimeste valede ohvriks siis mõtlesin, et see teema oleks väga sobilik arutlemiseks ! Ma muidugi ei ole 100 % kindel, kas ma üldse oskan arutleda sellel teemal , kuna see on väga sügav probleem enamike inimeste hulgas.

    Kas olete kunagi mõelnud, et inimesed peavad teid rumalaks, sest nad arvavad, et te ei saa aru kui te neile näkku valetate ? Kas olete kunagi vaadanud kedagi teile valetamas ja mõelnud , et " kuramus, kui rumalaks sa mind ikka pead ? "
   Usun, et paljudel on selliseid kogemusi ja olen täiesti kindel, et selline käitumine, valetamine ja varjamine, on teid kindlasti marru ajanud. Väga austustväärt asi on rääkida tõtt, eriti tänu sellele, et ausust ja lugupidamist on tänapäeval väga vähe. Inimesed arvavad, et valede ja pettuste taha on lihtsam pugeda. Aga kulla kallid valetajad, kas te ei ole kordki mõelnud sellele, et teist kui isiksusest, usaldusväärsest isiksusest ei jää pärast valede välja tulemist mitte midagi enam alles ? Olete te kordki mõelnud, et teie valed võivad teha haiget teistele ? Haavata ja solvata hingepõhjani ? Ei, aga otseloomulikult mitte, sellepärast, et teid huvitab ainult see kuidas te ise tunnete, te tahate olla nagu jumal, kelle kätes on see, kes ja millal ja kui palju haiget saab. Vat teile teadmiseks, see ei ole teie otsustada , pole teie asi teistele valetada. Kui tõde on valus siis on see inimese enda asi , aga valiku võimalust andmata kellelegi haiget teha pole ka ILUS ! Karma is a bitch nagu öeldakse. Varsti olete te oma valedega üksi ja mitte üks inimene ei usu ühtegi sõna teie suust !
    Teine asi, oleks ju suurepärane kui te suudaksite oma sõpradega olla avatud ja ausad, uute tuttavatega samamoodi , sest nendest võivad saada teie elus väga tähtsad inimesed, nemad võib-olla hoolivad teist rohkem kui te oskate arvata . Ja mis paneb teid arvama, et uued ja värksed tuttavad on üldse väärt teie lapsikuid valesid ja pettusi ?

Reaalselt , kui lolliks te teisi peate ? Kas te ei arva, et teie egoistlikud ja valelikud, pettusest pungil läbipaistvad keharakud seda välja ei kiirga ?

   Vähim mida te teha saate on anda seletus, miks miski läks nii nagu ta läks. Miks te põgenesite valede taha , miks see või teine enam ei kõlba osaks teie elus . Sedasi inimesi teadmatusse jättes panete te kõiki arvama, et nemad tegid midagi  valesti , võimalust andmatagi nendest vigadest õppida !!!

    Valedel on lühikesed jalad ja OI kui lühikesed veel ! 

   Minu soovitus, olge siirad ja ausad ja ärge valetage neile kes teist tõeliselt hoolivad, ühel momendil kui teil neid inimesi enda kõrvale vaja on siis avastate , et te olete täiesti üksi !

Päikest !

1 kommentaar:

  1. One lie has the power to tarnish a thousand truths.
    /Al David/

    How do you deal with people that lie to you repeatedly?
    And then say, "you never believe me".
    Be a person of your word. No one wants to be lied to. I respect truth and honesty. If I can't believe you, I can't trust you!

    VastaKustuta