laupäev, 23. juuli 2016

Three months and counting...

Heihei.

Täna hommikuse seisuga siis 11,2 kg Kergem! Ütlen ausalt, et enesetunne on suurepärane ja tõepoolest on kohe palju palju kergem olla! Vahepeal läks jah, kõik natukene aiataha aga sellest pole hullu, hüppasin reele tagasi ja nüüd kaal kukub jälle kolinal.
   Hea uudis on see, et eelmine nädal ostsin endale kaks paari uusi teksaseid, kaks numbrit väiksemad. Nii väikseid pükse pole ammu endale selga saanud ajada - uhh ja kui hea see ikka on! Vanad teksad andsin emale, Mis vanad? Ainult kaks kuud tagasi ostsin need ja tänaseks on need sellised, et peaks trakse kasutama, et püksid üleval seisaks. Aga emale sobivad need ideaalselt, niiet mul on heameel, et need ei jää seisma :)


Sai vahepeal katsetatud ka uusi toite. Erinevaid lahendusi. Esimest korda elus sõin siis suvikõrvitsat. Panin vaheldumisi tomati ja sibulaga, peale natukene lahjat juustu ja oi pagan kui hea sai. Poleks elusees uskunud, et see maitseb nii hästi. Kindlasti hakkan seda rohkem tegema.
Eelmine nädalavahetus sai ka käidud lõbustuspargis, ma arvan, et selle õuduse ja südamepahasusega viskasin ka mõned ekstra kilod õhku kuskile sinna ! :D
Varsti on vist aeg hakata siia ka lisama pilte endast ja oma füüsilisest muutumisest, sest muutus on märgatav ikka juba. 
Mul on endiselt heameel, et selle teekonna ette võtsin. Ma ei ole kunagi suutnud rohkem kaalu langetada kui ca 2 kg võib-olla. Aga nüüd juba peaaegu 12 kg kadunud ! Uskumatu. Seisan peegli ees ja lihtsalt karp vajub lahti ! :P
Soovin kõigile, kes on samal teekonnal edu ja kindlat meelt ja kui peakski langusi olema ja kukute reelt maha siis kindlasti hüpake tagasi :)

Päikest teile :) 

Väiksem pepu ! Kitsamad teksad = üsna hea tulemus :D

1 kommentaar: