pühapäev, 22. jaanuar 2017

Et võita, tuleb ennem kaotada!

   Selleks, et võita, tuleb oma elus ennem palju kaotada! Selleks, et õnne leida, tuleb elus palju kogeda ja õppida. Iga halb kogemus viib lähemale ära tundmisele! Et me suudaksime näha, mis nägu on meie õnn!
   Iga hirm on õigustatud, eriti kui me kardame kaotada midagi head oma elus! Minu hirmud olid valed, ma nii kartsin, et rikun ära millegi hea! Ma eksisin. Alati tuleb proovida kui see tundub õige. Alati tuleb anda võimalus nii endale kui ka teistele.
   Ma tean, et ei ole lihtne avada oma südant millelegi uuele kui kogemused on olnud järjepidevalt halvad. Kui sa ei ole teinud muud kui ebaõnnestunud. Aga maailm ei saa otsa, maailm ei jää seisma, see keerleb edasi ja meie koos sellega!
   See ongi põhjus miks tuleb ennem kolistada mööda ämbreid ja teha selgeks endale, mida me vajame. Mida sa vajad inimeses. Mida on vaja selleks, et olla õnnelik, et hingata!
   Tahan teile südamele panna, et ükskõik kui nukker kõik võib tunduda mingil hetkel, siis ei tohi alla anda! Sinu õnn võib sind oodata kuskil nurgataga või vahtida sulle otse näkku, lihtsalt praegu ei ole veel aeg selleks, et sa ta ära tunneksid, aga see aeg tuleb! Tundke rõõmu pisikestest asjadest, märgake pisikesi asju ja need pisikesed asjad kokku annavad midagi suurt ja erilist! Nähke vaeva. Ärge suhtuge kergelt armastusse, sest armastus võib olla lihtne tunne kuid selleks, et see elaks meis edasi ja põleks igavesti on vaja näha vaeva! Kui ükskord avastad, et sa ei ole enam üksi siis tuleb see koht, kus sa pead andma endast kõik ja võitlema selle nimel, et see tunne põleks, et teine inimene ei peaks iial tundma enam seda, et ta ei ole tahetud, et ta ei ole oodatud, et ta ei ole Armastatud! Suur suur vastutus on hoida kellegi südant peos! Ja kui sa ei plaani seda väärtustada, kui sul on kasvõi tibatillukene tunne, et sa ei ole valmis ( mis on täiesti okei ), siis ära võta seda südant oma kätte! Maailmas on niigi palju asju katki, me ei vaja rohkem kilde siia! Kui aga kõik tundub õige, siis võta see süda ja pista oma põue sooja! :) Niiet, hirmud on lubatud ja uusi asju peabki pelgama, aga mitte iial ärge hirmu pärast jätke midagi tegemata!

Seistes silmast silma oma hirmuga, sain aru, et suure tõenäosusega ma vaatan silma oma õnnele!

Päikest teile,
Hele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar