neljapäev, 12. jaanuar 2017

Side mida ei taha ega saa salata...

   Kas olete kunagi tundnud, et teil on võõra inimesega mingi side? Et teil on midagi ühist? Ta küll ei ole päris võõras enam kuid te pole kunagi kohtunud. Sellest hoolimata tunned, et teil on mingi veider side, nii maailmavaadetes kui unistustes ja soovides. Ta olekski just see, mida oled terve elu otsinud ja lootnud leida. Sa ei suuda lihtsalt oma mõttelendu peatada ja soovid, et päriselt oleks kõik nii hea kui praegu! Aga...
    Peaaegu alati on olemas see väike vastik aga... Mis saab siis kui te kohtute? Kas ma meeldin talle? Kas tema meeldib mulle? Mis siis kui kõik see hea mis on hetkel, saab rikutud selle paganama ühe kohtumisega, sellega kui reaalsus peksab jalaga tagumikku? Hirmud on meie suurimad vaenlased ja kuigi alati öeldakse, et hirmudele silma vaatamine on lahendus, siis kas on vaja rikkuda midagi mis on niigi hea?
   Uudishimu on suur, tunne on suur, kõik justkui klapiks aga hirm jõllitab sulle otse näkku. Mida teha?
   Tegelikult oled ju tupik seisus. Ükskõik millisel viisil ei tegutseks võid jääda kaotajaks või .. või siis hoopiski võitjaks?
   Kas sa kardad võita? Võita kellegi südame ja siis lasta sellel maha kukkuda?


Vaadake kui palju küsimusi võib inimesel olla. Naised on veel eriti sellised, kellel on peas miljon küsimust ja ei mitte mingeid vastuseid. Me oleme super tegijad üle mõtlemises kuid peaaegu alati on meie hirmud õigustatud. Ma tean kuidas naistel töötab see kuues meel, millest kõik räägivad ja peaaegu mitte üks mees ei usu eksisteerivat, mis ütleb sulle mis on õige mis vale. Mis saab siis kui see kuues meel on rikkis?

   Mis saab siis kui sa kohtad kedagi kes kõik selle peapeale keerab? :)

Hele


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar