teisipäev, 7. märts 2017

Lihtne teekond ei vii õnneni!

   Raskused on selleks, et neid ületada. Kui elu oleks koguaeg nagu lill, siis ei saaks me tunda uhkust, et oleme olnud nii tublid ja tugevad, ja tulnud välja väga keerulistest olukordadest. Me ei saaks tulevikus heita pilku sellesse mineviku hetke, kus kõik näis võimatu ja naerda, et näed, polnudki ju midagi hullu. Eks see on arusaadav, et sel hetkel kui mured/raskused on käes, tundub kõik eriti kohutav.
   Aga teate mis? Ma saan teid lohutada või ehk aidata. Anda nõu, mis kullast väärtuslikum. Selle järgi ei ole küll ehk nii lihtne toimida kuid abiks on see kindlasti ja ma olen täiesti kindel, et ka suurem enamus teab seda.
   Saladus on selles, et üksi kogu maailma murede vastu seisime on raske. See ei ole küll võimatu kuid see on raske. Leidke endale keegi kellele toetuda, kellega jagada oma muresid, oma probleeme, oma raskuskohti. Nii nagu te soovite jagada ka oma rõõme, saavutusi, kordaminekuid, tuleb jagada ka raskusi. Teatud aja võib ju koguda seda kõike aga mingil hetkel saab küll ja siis on hea, kui on keegi kuulamas.
   Püüdke leida endas see koht, see uks, mida avada. Rääkige, rääkige, rääkige. Rääkimine ei ole alati üldse lihtne, sest võimalik, et kõige selle jaoks, mis meie peades ja meeltes toimub, jääb sõnadest väheks aga palun, siiski proovige, nii hästi kui saate. Igat ütlemata sõna, on hiljem palju keerulisem lahendada ja selgitada kui see keeruline ja natukene segane jutt, mida saaksime kohe jagada!
   Vaikus on valus ja vaikus loob pingeid, vaikus loob segadust ja vaikus loob Väga segaseid signaale. Selleks, et meie elud hakkaksid jooksma soovitud rada ja selleks, et luua enda ümber armastav ja mõistev õhkkond, tuleb alustada rääkimisest. Reeglid ja soovid, unistused ja ootused - need tuleb kohe paika panna. Me ei saa töötada millegi suunas, millest meil pole aimugi. Näiteks peresuhted. Kui me ei tea teise inimese mõtteid, unistusi, soove, sihte - ei olegi meil midagi teha! Õhus seisab vaid üks vaikus ja kaugelt kuuleme juba segaseid signaale. Need signaalid mõjutavad kõike. Ja ma mõtlen KÕIKE!
  
   Minu soovitus teile tänasesse päeva, rääkige, jagage, armastage ja hoolige. Laske kuuldavale selged ja siirad signaalid! Leidke lahendusi ja töötage koos ühise eesmärgi nimel! :)

Hele  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar